Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği atama bekleyen paramediklerin sorununun çözüme kavuşturulması ve Sağlık Bakanlığına daha fazla paramedik atamasının yapılabilmesi için personel dağılım cetvelinin güncellenerek paramedik kontenjanlarının artırılması talebinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ile görüşen ATT DER Heyetinin en önemli gündem maddelerinden birisi de bu konuydu.

Konu ile ilgili açıklama yapan ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı "atama bekleyen binlerce paramedik meslektaşımızın sorununu Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüz Dr. Semih Korkut ile yaptığımız görüşmede dile getirmiştik. Sayın Genel Müdürümüz bu konuda bir çalışma başlatılarak en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için çalışılacağını söylemişti.  Sayın Genel Müdürümüzle bugün yaptığımız görüşmede personel dağılım cetvelinde 5 olan paramedik kontenjanlarının 10 olarak güncellendiğini, mevcut personelde yer değişikliği gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ederek önümüzdeki atamalarda daha fazla paramedik istihdamı yapılacağı müjdesini verdi.

 Sayın Genel Müdürümüz Dr. Semih Korkut'a ve Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanımız Ali Emre Çağan'a meslektaşlarımız adına teşekkür ederim" dedi.

Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek

Editör: TE Bilişim