Acil Serviste Üşüyoruz Şikayeti

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servisine başvuran hastalar ısınma problemi olduğunu, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının masa altında ısıtıcılarla ısınmaya çalıştıklarını iddia ettiler.

karadenizgazete com'da yer alan habere göre, Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hastaların üşüdüğü, sağlık personellerinin ufo ile ısındıklarını, refakatçilerin ise üstlerine battaniye örtülerek ısınmaya çalıştıkları iddia edildi.

Fatih Devlet Hastanesi Acil Servis'in ısınma problemi hem hastaları, sağlık personellerini, refakatçıları ve öğrencileri mağdur etti.

Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor

Bir hasta yakını ise bu olayla ilgili sağlık personelinin ellerini ısıttıktan sonra müdahale ettiğini iddia etti. Hastaların iddialarına göre uzun süredir hastane acilinin ısınma problemi mevcut. 

Trabzon Üniversitesi'de Isınma Problemi Yaşıyor!

Acil servis gibi Trabzon Üniversitesi'de aynı şekilde ısınma problemi yaşandığını öğrenciler aktardı. Hatta bazı öğrenciler CİMER'e sorununu aktaran bir başvuruda bulundular. CİMER'e yapılan başvuruda ısınma problemini şu şekilde ifade ettiler.
"Trabzon Üniversitesi’nde birkaç haftadır ısınma problemi mevcuttur. Aralık ayında üniversitenin kaloriferleri yanmamaktadır. Final haftası yaklaşmaktadır. Bazı akademisyenlerin odalarında ısıtıcı vardır. Aynı değerin öğrencilere de gösterilmesini talep ediyorum."
 

Editör: TE Bilişim