Adana'da Aile Hekimi Darp Edildi!

Adana'da sistem arızısından kaynaklı tahlil sonuçlarına bakamadığı iddia edilen aile hekimi hasta eşi ve hasta yakınları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

Alınan bilgilere göre, Merkez Seyhan İlçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi'nde bulunan aile sağlığı merkezinde görev yapan Aile Hekimi Mahmut Özcan, muayene olmaya gelen kadın hasta G.N. için testler yaptırdı.

O Başhekim Bir Daha Yöneticilik Yapamayacak O Başhekim Bir Daha Yöneticilik Yapamayacak

İddiaya göre Dr. Mahmut Özcan'ın G.N'nin tahlil sonuçlarına sistemden kaynaklı arıza sebebi ile bakamadığı için G.N. eşi F.N'ye durumu bildirdi.

Kalabalık bir grup ile aile sağlığı merkezine gelen F.N. ve yanındakilerin Dr. Mahmut Özcan'ı darp ettiği öne sürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, grubu sağlık merkezinin dışına çıkarttı ve yaralanan Dr. Mahmut Özcan, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis olaya karışan kişileri gözaltına aldı.

Olay yerine gelen Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık personellerine şiddetin gün geçtikçe arttığını ifade ederek, bu olayların son bulmasını temenni ettiğini söyledi. Nennioğlu, olayı yapanların en ağır şekilde ceza almaları gerektiğini ifade etti.

Aile Hekimi Mahmuz Özcan'a geçmiş olsun diyor ve saldırganların en ağır cezayı almalarını diliyoruz. Sağlıkta şiddet için ağır tedbirler alınması gerektiğini ifade ediyoruz.

Editör: TE Bilişim