Aksaray'da Kadın Doktora Saldırı!

Aksaray'ın Ortaköy İlçesi'nde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr. Müge Gençel hastasının sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldı.

Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması

Olay İstiklal mahallesi Şehit Ramazan Gür Sokakta bulunan 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde (Merkez Sağlık Ocağı) meydana geldi. 17 Aralık 2019 tarihinde, öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, sağlık merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Müge Gençel'e muayene sırasında hasta tarafından sözlü ve fiziki şiddet uygulandı. Saldırı olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ortaköy İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Alkan Açıklama Yaptı

"İlçemizde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Müge Gençel'e poliklinik muayenesi sırasında hasta tarafından sözlü ve fiziki şiddet uygulanmış olup, tüm sağlık camiası adına bu elim hadiseyi şiddetle kınıyorum. Gecesini gündüzüne katan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bu gibi saldırılara maruz kalması bizleri son derece üzmüş olup meslektaşıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Konu hukuki boyuta intikal etmiş olup tüm süreçlerinde Müdürlük larak takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.

Dr. Müge Gençel'e geçmiş olsun diyor, saldırganın en ağır cezayı almasını diliyoruz. Sağlıkta şiddet için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ederiz.

Editör: TE Bilişim