UMKE ve 112 sağlık çalışanlarımıza teşekkür amacıyla düzenlediğimiz programa Sağlık Sen Şube Başkanımız Sayın Recep ELİAÇIK ve il yönetim kurulu Üyelerimiz Mehmet KÖSE, Seyfullah VAROL, Hayrettin AZGIN katılım sağlamıştır.

Şube Başkanımız Sn Recep ELİAÇIK yaptığı konuşmada Devletimiz ve milletimiz çok iyi bir refleks göstererek en kısa sürede olaya müdahale etti. Millet olarak son depremde de tüm dünyaya yardımlaşma konusunda birlik ve beraberliğimizi, dayanışma örneğimizi bir kez daha gösterdik. Devletimizin şefkat elini uzatmak amacıyla bir an bile düşünmeden gönüllü olarak çocuğunu, eşini, ailesini bırakıp yardım bekleyen vatandaşlarımıza umut olabilmek için Elazığ deprem bölgesine hareket eden Amasya UMKE ve 112 saglik çalışanlarımıza katıldıkları arama kurtarma ve ilk yardım çalışmalarında göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı teşekkür ederek Umke ve 112 sağlık çalışanlarına plaket takdim etti.

Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması


 

Editör: TE Bilişim