Başhekim Gözünde Bant, Elinde Bastonla Hastaneyi Gezdi

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, engelli vatandaşların sorunlarına daha çok dikkat çekebilmek amacıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor. Hastanenin poliklinik binasında farklı bir etkinlik düzenlendi.

Yarın için her vatandaşın bir engelli adayı olduğu düşünülüerek yapılan etkinliğe gönüllü vatandaşlarda katıldı. Vatandaşlara siyah göz bandı ve beyaz baston verildi. Etkinliğe gönüllü bir şekilde katılan vatandaşlar kısa bir süreliğine gözlerinde siyah bant ve ellerinde beyaz baston ile birlikte, hasta danışmanlarının yardımları ile görme engelliler için belirlenen alanlarda yürüyüşler gerçekleştirdiler. 
Etkinliğe, bu hissi yaşamak isteyen ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'da katılım gösterdi. 

1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi 1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi

Hüseyin Lakadamyalı Duygularını Paylaştı

”Kısa süreliğine de olsa düzenlediğimiz bu çalışmayla insanlar görme engelli vatandaşlarımızın neler hissettiğini anlamakta onların dünyasına bir gezinti yapma şansı yakalamaktadırlar. Bireylerin engellilikle ilgili farkındalığının arttırılması ve engellilerin kendi haklarının bilincine varması adına bu tür etkinliklere hastane yönetimi olarak önem vermekteyiz. Hasta ve hasta yakınlarımıza da ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim