Ceset Gömerken Yakalanan 2 ATT Tutuklandı!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ceset gömmeye çalışırken yakalanan 2 acil tıp teknisyeni gözaltına alınmıştı. Bugün o 2 ATT tutuklandı.

Sercan Yıldırım'ın öldürülmesiyle alakalı yakalanan 2 acil tıp teknisyeni H.D. ile T.Y, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.

1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi 1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi

2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ise emniyette ki ifadesinin ardından serbest bırakıldıç

H.D'nin İfadeleri

Alınan bilgilere göre, zanlı H.D, ifadesinde, köpek çiftliğine gelen arkadaşları T.Y. ve maktul Sercan Yıldırım ile birlikte alkol aldıklarını, hatırlamadığı bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıktığını ifade etti. Sercan Yıldırım'ı öldürmek için değil korkutmak için ateş ettiğini ifade etti.

Sercan Yıldırım'ın cesedini bir halıya sararak, görev yaptığı Beyağaç ilçesindeki 112 İstasyonu'na nöbet tutmaya gittiğini ifade etti. 

H.D'nin bundan önce taciz iddiası ile görevden uzaklaştırıldığını ve göreve döndükten sonra ilk iş gününde olayın meydana geldiği belirtildi.

H'D'nin nöbeti tuttuktan sonra sabah saatlerinde söz konusu yere geldiğini, cesedi gömmek için ise köpek çiftliğinde ki evin arka kısımda bulunan alana hazırlık yaptığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim