Doktora Kafa Atan Saldırgan Yakalandı!

İzmir’de 7 Kasım günü Gaziemir 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşanan olayda, ehliyet için sağlık raporu almaya giden bir şahıs, aile hekimliği kaydının başka bir Aile Sağlığı Merkezi’nde olması nedeni ile rapor vermeyeceğini söyleyen Doktor Ali Erhan Kiriş’e küfür edip, sonrasında ise kafa atarak olay yerinden kaçmıştı. 

Şüphelinin polisteki ifadesinde ise, “Bir anda sinirlendim ve ne yaptığımı bilemeyecek hale geldim, çok pişmanım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi 1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi

Güvenlik Kameraları Olayı Kayıt Etmişti

Doktora yapılan saldırı, ASM’de ki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saat 15:09’da Doktor Ali Erhan Kiriş’in odasına giren kişinin kısa bir süre sonra odadan ayrıldığını, saat 15:12’de tekrar odaya geldiği görülüyor. Şahıs odaya gelip küfür edip tekrar çıktıktan sonra, Doktor Kiriş, odadan ayrılan şahsın peşinden gittiğini ve neden küfür ettiğini sorduğunu ve sonrasında ise darp edildiği yer alıyor. Doktor Ali Erhan Kiriş, “Odama geldi ve ehliyet için sağlık raporu almak istediğini söyledi. Ben de hangi ASM'ye kayıtlı olduğunu sordum. Buraya kayıtlı olmadığını söyledi. Ben de bunun üzerine raporu vermeyeceğimi söyledim. Daha sonra odadan ayrıldı, kısa süre sonra tekrar geldi ve malum olay yaşandı. Bunlar daha önce tattığım duygular değil, o yüzden değişik hissettim. Elmacık kemiğime doğru kafa attı ve gözümün altı morardı. Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz. İzmir Tabip Odası ve Aile Hekimleri Derneği'ne benimle ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Söz konusu şüpheli Adana’da yakalandı. 

Doktor Ali Erhan Kiriş Beye buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve saldırganın en ağır cezayı almasını diliyoruz.

Editör: TE Bilişim