Eczanem Nerede Uygulaması Hizmette

Türk Eczacılar Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan ÇOLAK, düzenlemiş olduğu basın toplantısında "Eczanem Nerede" uygulamasını anlattı. 

Türkiye'nin her bir noktasında 7/24 ilaç ve sağlık hizmeti verdiklerini ifade eden TEB Başkanı Erdoğan Çolak, "Halka en yakın sağlık danışmanıyız. Türk Eczacıları Birliği olarak halk sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Yanlış bilgiyle, yanlış yönlendirmelerle her daim mücadele ediyoruz. "Eczanem Nerede" uygulaması işte bu anlayışın bir çıktısıdır." İfadelerini kullandı.

26 Bin 416 Eczane

TEB Başkanı Erdoğan Çolak, ülke genelinde toplam da 26 bin 416 eczaneden nöbet ve adres bilgilerini alan uygulamayı anlattı. Doğru kaynak ve güvenilir bir şekilde çalıştığını, verilerin sürekli güncellendiğini bu sebeple vatandaşların yanlış adres gibi durumlarla vakit kaybetmeyeceklerini ifade etti.

Vatandaşın o an bulunduğu konuma en yakın eczaneleri, nöbetçi eczaneleri, irtibat numaralarını, yol tarifi gibi bilgileri verdiğini ifade etti. 

Eczanem Nerede uygulaması internet üzerinden App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilerek kullanılabiliyor.
 

1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi 1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi
Editör: TE Bilişim