En Yüksek ve En Düşük Banka Promosyonu Alan İller!

Banka promosyonları ile sağlık personelleri ekonomik olarak bir nebzede olsa rahatlamak istiyor. 2019 yılında tamamlanan tüm sağlık personeli banka promosyonu anlaşmalarını sizler için tablo şeklinde hazırladık. 3 yıllık maaş promosyonu alan iller, 4 yıllık maaş promosyonu alan iller, 5 yıllık maaş promosyonu alan iller şeklinde ayrı ayrı şekilde sunduk. SaglikPersoneliyiz.Com olarak banka promosyonu anlaşmalarını yakından takip ediyoruz. Yapılan tüm sağlık personeli maaş promosyonu için sürekli güncellemeler yapacağız. 

Yıllık Tutar Bazında En Yüksek Maaş Promosyonu Alan İller

Toplam tutar olarak en yüksek banka promosyonu alan il Kırşehir olmuştur. Kırşehir 5 yıllık maaş promosyonu anlaşması için 6.900 TL alacaktır. Aylık tutar bazında hesaplandığında ise 115,00 TL olarak görülmektedir. Kırşehir'i 6.875 TL ile Bilecik takip ediyor. 3. sırada ise en yüksek tutarı alan il, 6.852 TL ile İzmir'dir.

Aylık Tutar Bazında En Yüksek Maaş Promosyonu Alan İller

Toplam tutar bazından sıralandığında Kırşehir, Bilecik ve İzmir ilk 3 olarak en yüksek banka promosyonu alan iller olmuştu. Aylık tutar bazında bakıldığında, en yüksek banka promosyonu alan yerler; İstanbul Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Batman olarak sıralanıyor. En yüksek aylık bazda banka promosyonu alan İstanbul Üniversitesi aylık 130,21 TL olarak en yüksek miktara sahip. İstanbul Üniversitesi'ni, 120,96 TL ile Balıkesir Üniversitesi takip ediyor. En yüksek 3. aylık bazda banka promosyon anlaşmasını ise Batman ili yapmıştır. Batman aylık bazda 114,44 TL alacaktır.

Banka Promosyonu En Düşük Alan İller

Hayal kırıklığı yaşatan iller olarak tabir ettiğimiz, en az promosyonu alan 3 ili de yazmadan edemedik. Şu ana kadar ki yapılan banka promosyonu anlaşmalarına göre en az Şanlıurfa, Çorum, Kütahya illeri banka promosyonu alan iller oldu. Şanlıurfa 3 yıllık anlaşma için toplam da 2.268 TL, aylık tutar bazında 63 TL almıştır. Çorum ili ise 3 yıllık anlaşma için toplam da 2.500 TL, aylık tutar bazında ise 69,44 TL almıştır. En düşük alan 3. il olan Kütahya 3 yıllık anlaşma için toplam da 2.725 TL, aylık tutar bazında ise 75,69 almıştır. Diğer illere bakıldığında oldukça düşük olan bu iller şuan için en son sıraları paylaşıyorlar.

İngiltere'yi Dehşete Düşüren Olay: 7 Bebeği Öldüren Hemşireye Müebbet Hapis Cezası İngiltere'yi Dehşete Düşüren Olay: 7 Bebeği Öldüren Hemşireye Müebbet Hapis Cezası

Sağlık Personeli Maaş Promosyonu Tablosu

  • 16 Mart 2020 tarihi itibari ile maaş promosyonu güncel halidir. 

  • Yeni anlaşmalar ile tablolar güncellenecektir.

5 Yıllık Maaş Promosyonu Anlaşması Yapan İller

4 Yıllık Maaş Promosyonu Anlaşması Yapan İller

3 Yıllık Maaş Promosyonu Anlaşması Yapan İller

  • Bu listede sadece Çanakkale 43 aylık bir anlaşma ile diğerlerinden farklıdır. 

SağlıkPersoneliyiz.Com / Özel Haber

Editör: TE Bilişim