Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve eski  Samsun SSK Hastanesi Başhekimlerinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Altınışık Havza’da toprağa verildi.

Bir süredir yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele eden ve İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 73 yaşındaki Altınışık için Kevser Camiinde cenaze namazı kılındı.

Altınışık’ın cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze merasimine CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Başhekim Yardımcısı Mustafa Demirci ve vatandaşlar katıldı.

Uzun yıllar doktorluk yapan ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Altınışık Havza Samsun Devlet Hastanesi, Erzurum Tıp Araştırma Hastanesi, Samsun SSK Hastanesi Başhekimliği, Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Muavinliği, İstanbul Haseki Hastanesi Ortopedi Uzmanlığı, İstanbul Bakırköy Devlet Hastanesi Başhekim Muavinliği, Baltalimanı Kemik Hastalıkları  Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptı. Daha sonra emekli olan Altınışık İstanbul’da özel bir hastanede çalıştı.

Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek

Editör: TE Bilişim