Gümüşhane Banka Promosyon Anlaşması Yapıldı

Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü personeli olarak çalışan herkesi kapsayan banka promosyonu ihalesini Ziraat Bankası 5 yıllığına kazandı. İhale sonucunda tek seferde ödenecek olan tutar 6.505 TL olarak sonuçlandı.

Sağlık Sen Gümüşhane Şubesinin Yapmış Olduğu Açıklama

"Değerli Sağlık Çalışanı arkadaşlarımız 

“Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu “Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu

Bugün saat 13:00 İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda ilimizde bulunan bankaların müdür ve idarecilerinin katılımıyla gerçekleşen promosyon ihalemiz sona erdi.

Tüm İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde 6505 TL ile en yüksek teklifi veren Ziraat Bankasıyla anlaşmaya varıldı. Sağlık-Sen’in, yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarını temsilen yer aldığı ihalede 5 yıllık promosyon tek seferde ödeme yapılacaktır. Bu süreçteki gayret ve emeklerinden dolayı Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza özellikle teşekkür ediyoruz. Yine İhale Komisyonunda yer alan Sağlık Müdürlüğümüzün Yöneticilerine de teşekkür ediyoruz

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir. Siz üyelerimiz adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Tüm Sağlık Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden aldığımız güçle masada hakkımızı savunduk, yaparsa Sağlık Sen yapar, çünkü biz büyük bir aileyiz."
 

Editör: TE Bilişim