Hastane Personeli Bıçaklı Saldırıya Uğradı!

Olay, İstanbul'un Bahçelievler İlçesi'nde bulunan bir özel hastanede dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre bir sağlık çalışanı mola sırasında hava almak için hastanenin ön kısmına çıktı. Bu sırada hiç tanımadığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sağlık çalışanı hemen hastanenin içerisine kaçarak yardım istedi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen saldırgan da sağlık çalışanının ardından hastaya girerek çalışanı bıçakla kovalamaya devam etti.

Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor

Yaşananları gören hemşire, hastane personelleri ve o sırada orada bulunan vatandaşlar eli bıçaklı saldırganı durdurmaya çalıştı. Elinde ki bıçağı defalarca personele doğru sallayan saldırgan şans eseri personele isabet ettiremedi. Bu olay arasında saldırganı durdurmaya çalışan kadın hemşireyi iten saldırgan, kadın hemşireyi yere düşürdü. Güçlükle saldırgan hastanede bulunan kişiler tarafından kontrol altına alındı. Polis ekiplerine haber verildi. Polis ekiplerinin geleceğini anlayan saldırgan hastaneden kaçtı. Güvenlik kameralarından eşgali belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim