Hastasını Taciz Ettiği Öne Sürülen Doktor Hakim Karşısına Çıktı!

18 yaşındaki hastasını taciz ettiği iddiası ile doktor hakim karşısına çıktı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya sanık A.M.E, müşteki avukatı Sema Bekiroğlu Yılmaz ve sanık avukatı Anıl Acurman katıldı.

Sanık A.M.E. duruşmada vermiş olduğu savunmasında, "Ben 55 yaşında evli bir insanım. 30 yıldır hekimlik yapıyorum. 30 yaşında kızım, 20 yaşında oğlum vardır. Söz konusu olan çocuk benim çocuklarımdan küçüktür, mağdurun yaşından daha büyük çocuklarım vardır. Bugüne kadar böyle bir iddia veya durumla karşılaşmadım. Böyle bir şey yapmış olmam mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Mağdur duruşmaya katılmazken avukatı Sema Bekiroğlu Yılmaz, şikayetten vazgeçtiklerini beyan etti.

Sanık müvekkili Avukat Anıl Acurman ise, "Başından beri aynı şeyi söylüyoruz. Mağdur bize iftira atıyor demiyoruz ama bir hastalığı olduğu, kullandığı ilaçlar sebebiyle bazen halisülasyonlar gördüğünü söylüyoruz. Mağdurun bipolar bozukluğu vardır. Yaşanılan olayları yanlış hatırlatabiliyorlar. Biz başından beri bu kızın kullandığı ilaçların etkisiyle bunu ifade ettiğini söylüyoruz.  Bu kız evde dedem yanıyor şeklinde söyleyen, halisülasyon seviyesi bu seviyede olan bir kızımızdır. Geçen celse dinlediğimiz tanık bunları bizlere ifade etti. 10 yıldır aynı kızı tedavi eden kişiye böyle bir suçlama yapılması mantık aranılmayacak bir durumdur" ifadelerine yer vererek müvekkilinin beraatine karar verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti doktor A.M.E'nin delil yetersizliği göz önünde bulundurularak beraatine karar verdi.

1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi 1 Milyon 123 Bin 211 Depremzedeye Sağlık Hizmeti Verildi
Editör: TE Bilişim