İşkur’dan Birçok Şehirde Hemşire Alımı 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Ocak 2020’de başta İstanbul, Ankara ve Adana olmak üzere Türkiye’nin faklı şehirlerinden toplamda 162 hemşire alımı yapılacağını duyurdu. Hemşire alımı en az lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adaylar için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak hangi şehirlerde hemşire alımı yapıldığını görüntüleyebilir ve İŞKUR sayfasından online başvuru kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Ankara, İstanbul, Afyonkarahisar, Iğdır, Mersin, Samsun, Sakarya, Adana, Antalya, Gaziantep, Bilecik, Kütahya, Zonguldak, Kayseri, Balıkesir, Mersin, İzmir, Mardin, Eskişehir, Denizli, Yalova, Bolu ve Hatay illeri olmak üzere toplamda 23 ilde hemşire alımı yapılacaktır. Yukarıda belirtilen illerde ki hemşire alım ilanlarını görüntülemek ve İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız.

“Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu “Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu
Editör: TE Bilişim