Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması

Korona virüs salgınıyla ilk günden beri mücadele eden sağlık çalışanlarımızdan Doktor Yavuz Kalaycı, yakalandığı virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Dr. Kalaycı’nın son mesajı ise yürek burktu.

Korona virüs salgınına karşı sağlık çalışanları canla başla savaşmaya devam ediyor. Virüse karşı ilk günden itibaren mücadele veren ve virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızdan biri de Doktor Yavuz Kalaycı oldu. Dr. Kalaycı, daha önce aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybetmişti.

Dr. Kalaycı’nın ölüm haberini Twitter hesabından paylaşan, meslektaşı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır, evde sıkılanlara sitem etti. Dr. Nayır aynı zamanda paylaşımında, Dr. Kalaycı’nın yürekleri dağlayan son mesajını da aktardı. Yaptığı paylaşım da, “Bugün bir doktor arkadaşımız korona virüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr.Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: ‘Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?’ Siz hala evde sıkılıyor musunuz?” ifadelerini kullandı.
 

sdfbnmokcl.jpg

Editör: TE Bilişim