Rektörlük: 16:55'den Önce Görev Yerinizi Terk Etmeyin!

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde çocuklarını okula bırakmak için personele verilen iznin mesainin bir saat geç başlamasına sebep olması sebebi ile yerel gazetede haber olmuştu. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü personelleri mesai saati konusunda uyardı.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmakta olan personeller, kampüs içerisinde bulunan eğitim alan çocuklarını okula bırakmak ve okuldan almak için, mesaiye geç başlıyor ve erken iş bırakıyordu.

Dr. Mustafa Soysal Hayatını Kaybetti! Dr. Mustafa Soysal Hayatını Kaybetti!

Vatandaşların mağdur olduklarını rektörlüğü belirtmesi üzerine, rektörlük konuya el attı. Rektörlük, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi birimlerine yazı göndererek, mesai giriş ve çıkış saatlerine uyulması konusunda uyarıda bulundu.

Hastane birimlerine gönderilen yazıda; personellerin çocuklarını okuldan almak için mesaiden erken çıktıklarını, tüm personelin görev yerlerini 16:55'ten önce terk etmemeleri gerektiğini belirtti.

Ayrıca bazı personellerin de sabah saatlerinde çocuklarını okula bırakmak için, geç saatlerde mesaiye başladıklarını tespit ettiklerini vurguladılar. 

Rektörlük, mesai saatlerine uyulması istedi, aksi taktirde işlem yapılacağını bildirdi.

Editör: TE Bilişim