Sağlık Akademisyeni İntihar Etti!

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi olarak çalışan 35 yaşında ki Dr. Güneş Günay Sezer sağlık akademisyeni olarak görev yaptığı binanın 5. katından atlayarak hayatını kaybetti. Akademik kariyeri başarılar ile dolu olan Dr. Güneş Günay Sezer, neden intihar ettiği henüz belli değil. 

Almanya'ya Göç Eden Doktorların Paylaşımı Tartışma Başlattı Almanya'ya Göç Eden Doktorların Paylaşımı Tartışma Başlattı

Bartın Üniversitesi Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktaydı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının en üst katından kendisini boşluğa bıraktı. Okuldaki öğrencilerin ve diğer personellerin 112'e haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptıkları öğretim görevlisinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet Savıcısının incelemesinden sonra sağlık akademisyeninin cansız bedeni otopsi yapılması için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bartın Üniversitesi Başsağlığı İlanı Yayınladı

Yaşanan olaydan sonra Bartın Üniversitesi Rektörlüğü başsağlığı ilanı yayınladı ve konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilişim