Sağlık Personellerimizin Motivasyonunu Çok Önemsiyoruz

Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven, halkın büyük bir çoğunluğunun sağlık hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirdi.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakan Yardımcısı Güven, sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek üzere Kamu Hastaneleri Genel Müdür Hilmi Ataseven ve diğer ilgili kişilerle beraber Trabzon'a geldi.

Trabzon Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu'nda sağlık yöneticilerininde katılım gösterdiği toplantıda başkanlık yaptı.

Toplantı da konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Güven, insanlara en kaliteli sağlık hizmetlerini sunmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Değerlendirmeleri belirli bazı kriterler üzerinden yaptıklarını ifade eden Sağlık Bakan Yardımcısı Güven, şunları kaydetti:

Dr. Mustafa Soysal Hayatını Kaybetti! Dr. Mustafa Soysal Hayatını Kaybetti!

"Elimizdeki göstergelerle sunulan sağlık hizmetlerini detaylı şekilde inceleyerek, eksiğimiz var mı, sorunlarımız nedir, bunları göreceğiz. Ancak unutmayalım, sayısal verilerle açıklanamayan ve bunlardan da önemli bir konu var, kalite. Çalışanlarımızın motivasyonunu çok önemsiyoruz. Önce büyük bir iş yükü altında görev yapan çalışanlarımız mutlu olacak. Türkiye sağlıkta son yıllarda belli bir noktaya geldi. Belli bir standardı yakaladık. Sağlık hizmetlerinden memnuniyeti belli bir standardın üzerine çıkardık. Sağlıkta dönüşüm yaptık, güzel bir sistem kurduk. Halkımızın çoğunluğu sağlık hizmetinden memnun."

Toplantı da sağlık tesislerinin tıbbi, mali ve idari hizmetleri, sağlık tesislerinin teknik donanım, fiziki yeterliliği, iletişim etkinliği ve sağlık çalışanı verimliliği gibi konularda görüşmeler yapıldı.

Editör: TE Bilişim