Hastane Girişi Değil Survivor Pisti!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çok değil henüz 10 yıllık bir hizmet ömrüne sahip ancak içi ayrı dışı ayrı dökülüyor. 

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mobbing İddiası Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mobbing İddiası

TOKİ tarafından 86 bin metrekare alan üzerine yapılmış olan hastanede, her geçen gün yeni yeni sorunlar baş göstermekte. Kış mevsimi ve hastanenin girişinde yer alan kafeteryaya inmek tam cesaret işi.

Bırakın hastaların sağlam vatandaşların, hasta yakınlarının dahi dışarıdaki kış ayazına aldırış etmeden kafeteryaya inmesi hiç de kolay değil. Hasta yakınlarının zaman zaman hasta olmayı göze alıp indiği kafeteryada 5 dakikadan faza durana aşkolsun. Kış ayazı iliklerine işleyen biran önce kendini hastanenin içine atma çabasında.

Hastanenin dışında ise bambaşka macera. Hastane girişinde kırk dökük olan kaldırım taşlarına bir de sağanak yağmurla biriken sular eklenince, hastaneye girmek için adeta mini bir Survivor pistini aşmak gerekiyor. Ayağınız ıslamadan, üstünüz başınız çamur olmadan hastaneye girebildiyseniz şayet büyük başarı.Milenyum çağında, üstelik de "son teknoloji" ile yapılmış 10 yıllık bir hastanenin vatandaşa verdiği hizmette böylesine aksamalar yakışmıyor, yakışmadığı gibi de maalesef haber konusu olmadan ilgililerin umuruna da dokunmuyor. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi girişinde, vatandaşın aylardır yaşadığı sıkıntılar ne zaman giderilecek bilinmez ama biran önce ilgililer, yetkililer bu konuda harekete geçebilirlerse vatandaş daha fazla mağduriyet yaşamamış olacak. Bizden söylemesi...

tigrishaber com

Editör: TE Bilişim