Trafikte Kadın Doktoru Darp Eden Şahıs Tutuklandı

Doktor Ş.A. yolda korna çaldığı için başka bir sürücü ile tartışma yaşamıştı. Şahıs kadın doktoru darp etmişti. Olay arkadan gelen sürücünün kamerasına yansımıştı. Görüntülerde ani fren yapmasından sonra korna çalan arkadasındaki otomobili kullanan kadın sürücüye saldıran şüpheli, kadını iterek ve vurarak yere yıktıkta sonra vurduğu görülüyor. Kavgaya müdahale eden sürücü de saldırıya uğruyor.

Çevredeki vatandaşların müdahale etmesi üzerine saldıran şahıs arabasına binerek uzaklaşıyor.

Tutuklanma Talebi Gelmişti

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin görüntüleri incelemesinin ardından kimliği tespit edilen sürücü H.H.B. gözaltına alındı. Sürücü H.H.B.'ye Karayolları Trafik Kanunun 59. maddesi uyarınca (Yerleşim yerleri dışındaki karayolunda zorunlu haller dışında duraklamak veya park etmek, zorunlu hallerde gerekli önlemleri almadan duraklamak veya park etmek) suçundan 108 TL Trafik İdari Para Cezası kesildi.

Darp edilen kadın doktorun şikayeti üzerine H.H.B. adli işlemlerinin yapılması için Eyüpsultan Polis Merkezi'ne teslim edildi. H.H.B. buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. H.H.B. "darp" gerekçesi ile tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor Türk Profesör Özel Hastane Fiyatına İsyan Etti: Hastanemetre İşliyor

Tutuklandı

Korna çalan kadın doktoru darp eden H.H.B "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim