Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması Cinsel İstismardan Tutuklanan Doktora Tahliye, Genç Kıza İftira Soruşturması

Tuvalate Gizli Kamera Yerleştiren Doktor Emeklilik İstedi

Aile sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan 50 yaşındaki pratisyen hekim K.Ü. emekli olmak için sağlık müdürlüğüne dilekçe verdi.

Bartın'da aile sağlığı merkezinde aile hekimi olarak görev yapan K.Ü., 10 gün önce hazırladığı düzenekle yan dairesine taşınan 2 kız üniversite öğrencisinin tuvalet penceresinden içeri gizli kamera yerleştirdi. Kız öğrencilerden biri, tuvaletteki kamerayı fark ederek, durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, doktor K.Ü.'yü gözaltına alırken, evde bulunan kamera ve bilgisayara da el koydu. Doktor K.Ü., savcılıkta ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Doktor K.Ü.'nün İl Sağlık Müdürlüğü'ne giderek, emekli olmak için dilekçe verdiği öğrenildi. Diğer yandan Bartın İl Sağlık Müdürlüğü idari soruşturma başlattı ve K.Ü.'nün çalışmış olduğu aile hekimliği merkezindeki sözleşmesini fesh ederek açığa alındığını bildirdi.

Editör: TE Bilişim