15 Şubat 2022 tarihinde ödenecek promosyon tutarının aylık bazda hesaplandığında bu rakamın Türkiye rekoru olduğu bildirildi.

Sağlık çalışanlarının 5 yıllık süreç için alacağı maaş promosyonu tutarı belirlendi. Görüşmelere İzmir İl Sağlık Müdürü Öğr Görevlisi Dr. Mehmet Burak Öztop, Destek Hizmetleri Başkanı Dr Yenal Duğral ve Yetkili sendika olan Sağlık Sen Başkanı Ekrem Özdemir katıldı. İhaleyi en yüksek promosyon tutarı veren Yapı Kredi bankası aldı.

Sağlık Sen Başkanı Ekrem Özdemir, 5 yıllık banka promosyon sözleşmesinin rekor bir tutarla gerçekleştiğini bildirdi. Alınan rakam ile bir Türkiye rekoru kırıldığını belirtti. 

Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Banka Promosyon ihalesinin sağlık çalışanları adına çok başarılı geçtiğini belirterek, "15 Şubat 2022 yılında tek seferde ödenmek koşulu ile 5 yıllık anlaşma yapılmış olup tek seferde peşin ödeme olarak aylık bazda 231.67 lira, toplamda ise 13.900 lira tutar üzerinden Yapı Kredi Bankası kazandı. Gerek ihale öncesi süreçte gerekse bugün yapılan ihale sürecinde göstermiş oldukları yoğun çabadan dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Destek Hizmetleri Başkanı Dr Yenal Duğral, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Eşref Yıldız Sağlık Müdürlüğü yetkililerine, ihalede en yüksek rakamı veren ve kazanan Yapı Kredi Bankası yetkililerine teşekkür ediyorum. 

Türkiye Genelinde Sağlık Çalışanları 2 Gün İş Bırakacak Türkiye Genelinde Sağlık Çalışanları 2 Gün İş Bırakacak

Memur Sen'in kazanımı olan maaş promosyonlarının çalışanlara ödenmesi ile sağlık çalışanlarının yine yüzlerini güldürdük. İl Sağlık müdürlüğü çalışanlarımız adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz. diye konuştu

Editör: TE Bilişim