Ülkemizde koronavirüs ile mücadele devam ederken, sağlık personelleri en ön safta yer alarak görevlerini fedakarca yapmaktadır. Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şubesi'de Gümüşhane Valiliği'ne başvuruda bulunarak sağlık personelleri için destek ve ödüllendirme talep etmiştir. İşte Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şubesi'nin Valiliğe yapmış olduğu başvuru:

“İlimizde tüm kamu kurum ve kuruluşları Yeni Tip Coronavirüse (Covid-19) karşı örnek olarak bir şekilde mücadele etmektedir.

Bakan KOCA'nın Mektubuna Sağlık SEN'den Cevap Bakan KOCA'nın Mektubuna Sağlık SEN'den Cevap

Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Valimiz, Vali Yardımcılarımız, Gümüşhane Valiliğimiz çalışanları, ekibiyle beraber gece gündüz görevi başında olan İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, hastanelerimizin acil servisinde, yoğun bakımlarında, servisler ve diğer birimlerinde çalışanlar ile 112 Personelleri, Aile Hekimleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve İl Sağlık Müdürlüğü’nde birebir sahada görev yapan sağlık neferlerimizin başarılı ve canı pahasına verdikleri mücadele ve başarılı çalışmaları sendikamızca ve kamuoyu nezdinde takdirle karşılanmaktadır. Bu başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Coronavirüs mücadelesi kapsamında yıllık izinleri durdurulan, çocuklarını, eşlerini ve yakınlarını geride bırakarak canı pahasına sahada birebir mücadele veren sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak için fazladan 1 maaş ve ek ödemede ödül puanı verilmesi, takdirname verilmesi, bu mücadele sürecinde toplu taşımadan ücretsiz faydalanmaları vb. Ödüllendirmeler sağlık çalışanlarınca memnuniyetle karşılanacaktır. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz.”

Gökmen Beşiroğlu

Gümüşhane Türk Sağlık Sen Başkan Yardımcısı

Editör: TE Bilişim