Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek Memurlar Masaya Bu Teklifle Gelecek

ATTDER Her Okula Sağlık Personeli Başvurumuz Dikkate Alındı

ATTDER Genel Başkanı Abdullah Baltacı, Genel Başkan Yardımcıları Fidan Kurt, Osman Nuri Kundakçı, Kazım Boyacıoğlu, Mukaddes Tümenci, Sultan Korkmaz Düzler ve İstanbul İl Başkanı Gökhan Çete'den oluşan heyet ile Milli Eğitim Bakanlığı Özlük ve Kadro Dairesi Başkanı Halil Şekercioğlu'nu ziyarette bulunmuştu. Bu yapılan ziyarette "belirli bir sayıda öğrenci bulunduran okullarda sağlık personeli olarak Acil Tıp Teknisyeni/ Paramedik bulundurulmasının öğrenci ve öğretmenler için önemli bir adım olacağını, hayat kurtarmak adına geçen altın dakikalarda ambulans gelene kadar okullarda gerekli müdahale yapılabileceğini" ifade etmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ne Demişti?

2020-2021 eğitim-öğretim döneminde hayata geçirilmesi planlanan belirli bir öğrenci sayısını geçen okullara bir sağlık personeli uygulaması ile ilgili çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı ile beraber yürüttüklerini açıklamıştı.

ATTDER Genel Başkanı Abdullah Baltacı'nın Yapmış Olduğu Açıklamanın Tamamı:

Bizlerde SaglikPersoneliyiz.Com olarak, okullara sağlık personeli alımı konusunu sonuna kadar destekliyor ve bu konunun takipçisi olacağımızı bildirmek istiyoruz.

Editör: TE Bilişim