Doktorlar Mesai Kavramına Uymuyor Şikayeti!

Tarsus Ağız Diş Sağlığı Merkezi'nde son günlerde şikayetler artmaya başladığı, çalışmayan cihazların olduğu, bunun yanında bazı doktorların mesai saatlerine uymadığı ve keyfi davrandıkları iddia edildi.

mersinhaber com'da yer alan habere göre, gelen son şikayet bugün saat 11:47'de muayenesi olan 67 yaşındaki bir hastanın yaşadığı durumdu.

“Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu “Ben Salağım Servisimden Başka Servise Gittim” Cezası Belli Oldu

"Bu gün yaşadığım rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim ve girişimi yaptım bana doktor A.D.'ye 11:47'ye sıra verdiler. Bende sıramın gelmesini ve doktorun beni çağırmasını bekledim. Ama saatin geldiği halde kimse çağırmayınca kalkıp odaya girdim. Odada doktor çay, poğaça yiyordu. Doktora sıra bende deyince o da bana şimdi mesai bitti git öğleden sonra gel dedi. Yani muayene saati gelen hastaya bakmayıp mesai saatleri içerisinde klinikte kahvaltı yapıp, sohbet ederek vatandaşları bekletip mağdur ediyorlar. Daha mesai dolmamasına rağmen bana 5 dakikada bakabilirdi. Bu tamamen keyfi bir durumdur. Şimdi 5 dakika için öğleden sonrayı yaklaşık 2 saat burada bekleyeceğim. Yetkililerin bu duruma el atması gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim