Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mobbing İddiası Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mobbing İddiası

Vatandaş Muayene Sırasına İsyan Etti

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuğunu muayene ettirmek isteyen vatandaş sıra alamayınca isyan etti.

Sabah Saat 07:00'de Gittim

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşadığı olayı anlatmak amacı ile kocaelinin yerel gazetelerinden enkocaeli gazetesine ulaşarak vatandaş isyan etti. "Benim çocuğum hasta. Cuma günü Alikahya'daki hastaneye gittik. Ancak tedavi ettiremedik. Bugün ise sabah saat 07:00'de numara almak için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldik."

"Fakat burada da doktor olmadığını gördük. Sadece Seka Devlet Hastanesinden bir çocuk doktoru gelmiş. O çocuk doktoru da internetten randevusu olmayan sadece 5 kişiyi tedavi etti sonra gitti. İnternetten randevu almak istiyoruz. Doktor gözükmediği için onu da alamıyoruz. Orada görevli bir kadınla da tartıştık. Çünkü randevulu hastalardan sonra randevusuz hastalar da alınıyor tüm hastanelerde."

"Ancak o görevli kadın, “Randevusuz tedavi olunmuyor. Maalesef bundan sonra böyle. İşinize gelirse” şeklinde bir cümle kurdu. Bende bunun üzerine Başhekimle görüşmek istedim. Ancak kesinlikle bizi başhekimle görüştürmüyorlar. Ne şikayetiniz varsa hasta haklarına yazın diyorlar."

"Kısacası ben sabah 07:00’de çocuğumu muayene ettirmek için gittim. Saat 09:50’da muayene ettiremeden geri dönüyorum. Koskoca hastanede bir tane çocuk doktoru yok. Kocaman hastane ama içi bomboş. Yetkililerin acilen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine el atması gerekiyor."

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nden ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 
 

Editör: TE Bilişim