Olay, Akçakale ilçesine bağlı Ekinyazı kırsal Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddiaya göre, eşi Arzu A.’yı muayene için merkeze getiren Yasin T. ile hemşireler Murat G. ve Seda K. arasında damar yolu açılması konusunda anlaşmazlık çıktı. Kısa sürede tansiyon yükseldi ve tartışma sertleşti.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonrası Ayrılışlar Geciktirilmemelidir!
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonrası Ayrılışlar Geciktirilmemelidir!
İçeriği Görüntüle

Kavga Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Tartışmanın büyümesiyle merkezde arbede yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, araya giren görevlilerin ve vatandaşların tarafları ayırmakta zorlandığı görüldü. Olayın ardından hemşireler, yaşananlar nedeniyle şikâyetçi oldu.

Bir Kişi Gözaltına Alındı

İhbar üzerine sağlık merkezine polis ekipleri sevk edildi. Hemşirelerin şikayeti üzerine Yasin T. gözaltına alındı. Tarafların ifadelerinin alındığı ve hukuki sürecin takibe alındığı öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. Sağlık merkezindeki güvenlik kamerası kayıtları da incelemeye alındı.