Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir hastayı almaya giden 112 Acil Servis ambulansı kara saplandı. Köylüler ambulansı halatlarla direklere bağlayarak devrilmesini önledi.

Şırnak'ta Kahreden Ölüm: Genç Hemşire Evinde Ölü Bulundu!
Şırnak'ta Kahreden Ölüm: Genç Hemşire Evinde Ölü Bulundu!
İçeriği Görüntüle

Beytüşşebap ilçesine bağlı Başaran Köyü'nde rahatsızlanan 68 yaşındaki Rihan Gökçe isimli vatandaş için çağrılan 112 Acil Servis ambulansı aşırı yağış nedeniyle kara saplandı. Ambulansta bulunan sağlık çalışanları ve şoför karda mahsur kalınca yürüyerek hastanın evine ulaştı. Evde yapılan ilk müdahalenin ardından hasta, taşınarak ambulansın bulunduğu yere getirildi.
Ambulans, köylülerin de yardımı ile kara saplandığı yerden çıkarıldı. Ambulansla Beytüşşebap Devlet Hastanesine kaldırılan Rihan Gökçe'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.