Yangın, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Servisinde bir odada meydana geldi. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangın kısa sürede fark edilerek yetkililere bildirildi.
Polis, İtfaiye Ve AFAD Sevk Edildi
İhbar üzerine hastaneye polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin koordineli müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü.
Hastalar Duman Nedeniyle Nakledildi
Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, serviste oluşan yoğun duman nedeniyle Göğüs Hastalıkları Servisi’nde yatan hastalar, tedbir amaçlı olarak başka servislerin odalarına nakledildi.
Ambulanslar Ana Girişte Hazır Bekletildi
Olası bir olumsuzluğa karşı, Devlet Hastanesi ana giriş binası önünde ambulanslar hazır bekletildi. Hastane yönetimi tarafından süreç yakından takip edildi.
İl Sağlık Müdürü Hastaneye Geldi
Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Görgülü, olayın ardından hastaneye gelerek, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser’den yangınla ilgili detaylı bilgi aldı. Yangının kontrol altına alındığı ve sağlık hizmetlerinde aksama yaşanmadığı bildirildi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.




