Galatasaray’ın Juventus’u 5-2 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı sonrası Antalya’da yaşanan olay büyük üzüntü yarattı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeli Onur Öğüt (35), galibiyeti kutlamak için 17 Şubat’ta Konyaaltı Sahili’ne gitti.
Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu öğrenilen Öğüt, maçın ardından sahilde bir süre vakit geçirdikten sonra koşarak denize girdi. Kısa süre sonra fenalaşan Öğüt, dalgalar arasında gözden kayboldu.
İlk Müdahale Sahilde Yapıldı
Durumu fark eden vatandaşlar hemen denize girerek Onur Öğüt’ü sudan çıkardı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi sahilde gerçekleştirdi.
Ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Öğüt, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
1 Haftalık Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Yaklaşık bir hafta süren tedavi sürecine rağmen Onur Öğüt, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Genç yaşta hayatını kaybeden Öğüt’ün ölümü ailesini, mesai arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu.
Cenazesi Serik’te Toprağa Verildi
Onur Öğüt için Serik ilçesi Abdurrahmanlar Mahallesi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi, yakınları, çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğüt’ün cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Olay anına ilişkin görüntülerde, denizin dalgalı olduğu ve Öğüt’ün koşarak suya girdiği anların yer aldığı öğrenildi.





