Edinilen bilgilere göre Yozgat Bozok Üniversitesinde 5 yıldır Başhekimlik görevini layıkı ile yürüten Prof. Dr. Arif Osman Tokat’ın ani olarak görevden alınması kamuoyunun dikkatini çekti.

Daha önce de benzer durumların yaşandığı Bozok Üniversitesi Hastanesinde; Hastane Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu’nun Ankara’ya tayini çıkması ve yerine Prof. Dr. Murat Korkmaz’ın ataması yapılmış, kısa bir süre sonra Korkmaz’ın da yerine Dekan olarak Prof. Dr. Mustafa Fatih Erkoç atanmıştı.

Doğduğu Hastaneye Uzm. Dr. Ali Çöl Başhekim Oldu
Doğduğu Hastaneye Uzm. Dr. Ali Çöl Başhekim Oldu
İçeriği Görüntüle

Gerek kamuoyu, gerekse hastane çalışanları tarafından Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından yapılan kısa sürelerle üst kademe de yapılan değişiklikler hastane kadrosunda doktor sorunlarının artarak devam ettiği dile getiriliyor.