18 Şubat 2023 tarihinde yapılacak Sağlık Sen 7. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan adayı olduğunu duyuran Mahmut Faruk Doğan, yayınladığı video ile teşkilata seslendi.

"Merhum Mehmet Akif İnan'ın başlattığı bu tarihi yürüyüşte istikametten kopan, kibri "azığı" olan, zihni en önemlisi de vicdanı bu teşkilatta olmayan kimseye yer yoktur, olmayacaktır da" diyen MAhmut Faruk Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Nefsine esir olanlara, nefesi yetmeyenlere bu kutlu çatıda yer yoktur. 

İkbal için pusulasız olanlar, teşkilatı yerine başka yerlerden icazet arayanlar, bu davayı idrak edememiş, iflah olmayacak bir ruh haline bürünmüştür. 

Bolu'da Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Furkan Özübek Görevden Alındı!
Bolu'da Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Furkan Özübek Görevden Alındı!
İçeriği Görüntüle

Unutulmamalı ki Sağlık-Sen’in çelik gibi iradesi ve sarsılmaz bir inancı vardır. Bu irade, Sağlık-Sen’in gelecek tasavvurunu, ideallerini ve büyük davasını kirletmeye müsade etmeyecektir.